Триває ліквідація наслідків ворожих атак по місту Селидове. Рятувальники, комунальники і представники Міжнародного Комітету Червоного Хреста продовжили роботу з усунення руйнувань. Про це повідомляють в МВА.

"Всього забито 82 віконних прорізи, покрито тарпауліном 235 квадратних метрів пошкодженої покрівлі, вивезено 32 кубічних метри сміття", - йдеться в повідомленні.

Також в міській військовій адміністрації додають, що для ліквідації наслідків обстрілів в Селидовому задіяно 10 одиниць комунальної техніки.

За допомогою польової кухні залучених до відновлювальних робіт працівників нагодували гарячою їжею волонтери гуманітарного штабу.

Крім того, розпочалася видача продовольчих наборів від благодійників. 200 мешканців отримали 2 продуктових набори - за березень і квітень. Також 90 жителям, чиї оселі зазнали руйнувань під час ворожої атаки 16 березня, видали ковдри.  

Раніше Рokrovsk24.news повідомляв, що у Селидовому рятівники знешкодили авіабомбу. Вона впала на відкритій території в приватному житловому секторі та не здетонувала. Пізніше  півторатонну авіабомбу ФАБ-1500 вилучили та знищили піротехніки.